Ambachtelijk bereiden zoals alleen u het kan

Wat is nu eigenlijk het geheim van zo’n heerlijke Bossche Bol? En hoe maak je thuis zelf een overheerlijk Brabants worstenbroodje?
In één van onze smakelijke workshops leert u meer over de historie en het ambacht van deze lekkernijen.
Ideaal als smakelijke verrassing, verjaardagscadeau of groepsuitje!

Kies hierboven uit ons aanbod. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij een van de workshops!

Oma en opa naast elkaar

Workshop Chocolade Letters

Beschikbaar vanaf 1 november tot en met 5 december

Binnenkort is de Sint weer in het land.
U kunt de druk bezette Sint toesteken; de helpende hand.
Wij leren u de kunst van het spuiten van chocoladeletters op de ambachtelijke manier.
U maakt zelf een letter naar keuze die we verpakken in mooi papier.

sinterklaas-chocolade-letters-plaatje

U maakt per tweetal ieder een chocolade letter. We leren u de techniek van het spuiten van de chocolade. Vooraf maakt u de keuze voor de soort chocolade waarmee u wil werken.

Aan het begin van de workshop vertellen we u een stukje geschiedenis over het ontstaan van de letters. Daarna gaat u zelf aan de slag met het temperen van de chocolade en het spuiten van de letter. U decoreert de letters vervolgens om hem mooi verpakt weer mee te nemen. De workshop duurt circa 1,5 uur en tijdens de workshop is koffie en thee inbegrepen.

Workshop Bossche Bollen

Leer de geheimen van de Bossche bol kennen tijdens de workshop Bossche bollen. Gedurende circa 1,5 uur leren we u hoe u de kenmerkende chocoladefondant maakt. U voorziet zelf de soezen van een dikke laag chocolade, vervolgens kloppen we de slagroom en vullen we de bollen. U krijgt alle tips en trucs te horen om ze zelf te kunnen maken. Tijdens de workshop gaat u vooral zelf aan de slag. Het eindresultaat is direct op te eten of mee te nemen. Koffie en/of thee zijn inbegrepen bij de workshop.

Een ideaal uitje voor een familiedag of personeelsuitje.

INLOOP | Vanaf 1 persoon

Wil u deelnemen aan de workshop maar bent u met een kleinere groep dan kunt u aansluiten bij de inloop workshop. Via onze website kunt u online een boeking maken voor het gewenste aantal personen. De kosten bedragen dan € 17,50 per persoon inclusief koffie en thee gedurende de workshop. U zit als groep bij elkaar aan tafel.

Inschrijven is alleen mogelijk via deze agenda.

Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Gezien de drukte willen we u vragen niet telefonisch te reserveren maar uitsluitend via onze website.

foto ingredienten Bossche bollen

Inschrijven is alleen mogelijk via de agenda.
Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

workshop bossche bollen makenworkshop bossche bollen royal lunchroom bakkerij

 

 GROEPEN | Vanaf 6 personen

Indien u als groep privé deel wil nemen zonder deelnemers die u niet kent is dat ook mogelijk, stuur ons dan even een email via info@bakkerijroyal.nl. In overleg maken we dan een boeking.

Beschikbare tijden zijn dagelijks om 10.00, 12.00 en 16.00. Ook is het om 14.00 mogelijk op de dagen dat we geen inloop workshop organiseren. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, onderstaand een overzicht:

aantal deelnemers
prijs per persoon

25 of meer  
€ 15,00
20 of meer  
€ 17,50
15 of meer  
€ 20,00
10 of meer  
€ 22,50
6 of meer  
€ 25,00

 

Workshop Worstenbroodjes

Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen met u maken we in circa 1.5 uur de Brabantse worstenbroodjes. We zetten groepsgewijs een deeg als voorbeeld. Daarna gaat u zelf aan de slag met deegbolletjes die we al gemaakt hebben. U stelt zelf de vulling samen en werkt de worstenbrood zelf af.

Samen bakken!

U werkt in tweetallen en maakt per persoon 2 worstenbroodjes.
Tussendoor drinken we samen koffie en thee en leert u naast de techniek ook meer over de historie van deze Brabantse lekkernij.

Een ideaal uitje voor een familiedag of personeelsuitje.

Inloop Workshop | Vanaf 1 persoon

Wil u deelnemen aan de workshop maar bent u met een kleinere groep dan kunt u aansluiten bij de inloop workshop. Via onze website kunt u online een boeking maken voor het gewenste aantal personen. De kosten bedragen dan € 17,50 per persoon inclusief koffie en thee gedurende de workshop. U zit als groep bij elkaar aan tafel.

Gezien de drukte willen we u vragen niet telefonisch te reserveren maar uitsluitend via onze website.


Direct reserveren

workshop bossche bollen
workshop reserveren worstenbroodjes

 

royal-icoon-croissantWij zijn continu bezig om voor u de lekkerste workshops te ontwikkelen.
Houd daarom deze pagina in de gaten en volg ons op Facebook!