Ambachtelijk bereiden zoals alleen u het kan

Bij Bakkerij en Lunchroom Royal in Den Bosch houden wij ervan om u te verwennen.
Daarom kunt u in onze speciale workshop ruimte terecht voor de leukste en meest lekkere workshops!

Ideaal als smakelijke verrassing, een leuk verjaardagscadeau, of groepsuitje!
Kies hierboven uit ons aanbod. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen bij een van de workshops!

Oma en opa naast elkaar

Workshop Bossche Bollen

Leer de geheimen van de Bossche bol kennen tijdens de workshop Bossche bollen. Gedurende circa 1,5 uur leren we u hoe u de kenmerkende chocoladefondant maakt. U voorziet zelf de soezen van een dikke laag chocolade, vervolgens kloppen we de slagroom en vullen we de bollen. U krijgt alle tips en trucs te horen om ze zelf te kunnen maken. Tijdens de workshop gaat u vooral zelf aan de slag. Het eindresultaat is direct op te eten of  mee te nemen. Koffie en/of thee zijn inbegrepen bij de workshop.

Een ideaal uitje voor een familiedag of personeelsuitje.

INLOOP | Vanaf 2 personen

Wil u graag met 2 personen deelnemen en krijgt geen hele groep op de been; geen probleem. Van woensdag tot en met zondag kunt u per 2-tal inschrijven. Op deze dagen hebben we een inloop workshop. Dat wil zeggen dat we groepen maken van meerdere inschrijvingen.

De kosten bedragen € 17.50 per persoon. Inclusief koffie of thee gedurende de workshop. Klik op deze link om doorverwezen te worden naar de agenda met beschikbare data. U kunt dan per 2 personen , of een veelvoud van 2, inschrijven. We starten hiermee om 14.00 uur.

Inschrijven is alleen mogelijk via deze agenda.
Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

AH Uitjes actie [ vanaf 2 personen ]

Neem deel met 2 personen en betaal voor 1 persoon!
De kosten bedragen op vertoon van uw AH Uitjes voucher dus € 22,50 per 2 personen. Klik op deze link om doorverwezen te worden naar de agenda met beschikbare data. Bijna dagelijks organiseren we een workshop Bossche bollen maken.

Wil u gebruik maken van de AH Uitjes Actie? Bestel dan uw kaartjes vooraf via www.ahuitjes.nl. Daarna maakt u de reservering; vul dan a.u.b. in de agenda de optie AH korting in.

foto ingredienten Bossche bollen

Inschrijven is alleen mogelijk via deze agenda.
Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

workshop bossche bollen makenworkshop bossche bollen royal lunchroom bakkerij

 

 GROEPEN | Vanaf 10 personen

Indien u als groep privé deel wil nemen zonder deelnemers die u niet kent is dat ook mogelijk, stuur ons van even een email via info@bakkerijroyal.nl. In overleg maken we dan een boeking.

Beschikbare tijden zijn dagelijks om 10.00, 12.00 en 16.00. Ook is het om 14.00 mogelijk op de dagen dat we geen inloop workshop organiseren. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, onderstaand een overzicht:

aantal deelnemers
prijs per persoon

25 of meer  
€ 15,00
20 of meer  
€ 17,50
15 of meer  
€ 20,00
10 of meer  
€ 22,50

 

Workshop Worstenbroodjes

Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen met u maken we in circa 1.5 uur de Brabantse worstenbroodjes. We zetten groepsgewijs een deeg als voorbeeld. Daarna gaat u zelf aan de slag met deegbolletjes die we al gemaakt hebben. U stelt zelf de vulling samen en werkt de worstenbrood zelf af.

Samen bakken!

U werkt in tweetallen en maakt per persoon 2 worstenbroodjes.
Tussendoor drinken we samen koffie en thee en leert u naast de techniek ook meer over de historie van deze Brabantse lekkernij.

AH Uitjes actie [ vanaf 2 personen ]

Neem deel met 2 personen en betaal voor 1 persoon!
De kosten bedragen op vertoon van uw AH Uitjes voucher dus € 22,50 per 2 personen. Klik op deze link om doorverwezen te worden naar de agenda met beschikbare data. Bijna dagelijks organiseren we een workshop Brabants worstenbrood maken.

Wil u gebruik maken van de AH Uitjes Actie? Bestel dan uw kaartjes vooraf via www.ahuitjes.nl. Daarna maakt u de reservering; vul dan a.u.b. in de agenda de optie AH korting in.


Direct reserveren

workshop bossche bollen
workshop reserveren worstenbroodjes

 

royal-icoon-croissantWij zijn druk bezig om voor u de lekkerste workshops te ontwikkelen.
Houd daarom deze pagina in de gaten en volg ons op Facebook! Binnenkort meer!