High Tea

Onze Royal Afternoon Tea heet niet voor niets Royal; u krijgt het lekkerste geserveerd uit onze bakkerij. Marie-Antoinette zou haar vingers erbij aflikken!

foto-high-tea-zoet-op-bord2
Als jong en eigenzinnig bakkersbedrijf hebben we eerbied voor tradities, maar geven er graag een knipoog aan. U vindt bij ons dan ook geen etagères op tafel, maar fraai opgemaakte borden en schalen. In een ongedwongen sfeer kunt u gezellig bij ons aanschuiven.

Wat mag u van ons verwachten?

We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, maar het zal u aan niets ontbreken. U start met een uitgebreide hartige ronde met luxe hapjes en ambachtelijk brood uit eigen bakkerij. Wat dacht u van mini-quiches, kipspiesjes gemarineerd in Thaise groene curry, een kleine linzensalade en nog meer lekkers? Ook ons eigen gebakken desembrood met diverse lekkere smeersels komt op tafel.

foto-high-tea-hartig-op-bord2

Bij het afsluitende zoete gedeelte serveren we volop lekkers zoals scones met lemon curd, tartelettes en – uiteraard – een mini sjeklade bol. Alles wordt vers gemaakt in onze bakkerij. Dagelijks kan de samenstelling van de Afternoon Tea iets verschillen, maar we maken er iedere dag een smakelijk feestje van!

Ook qua dranken pakken we uit: u kunt kiezen uit diverse soorten losse thee van Blanche Dael uit Maastricht, ofwel de beste theepakkerij van ons land! U kunt onbeperkt naar hartenlust proeven. Liever koffie? Dat is ook bij het arrangement inbegrepen. Speciale koffie en andere dranken zoals prosecco, bier en cappuccino zijn exclusief, maar uiteraard wel te bestellen.

De kosten voor deze Royal Afternoon Tea bedragen € 25 per persoon. Reserveren kan hier.

royal-icoon-drinken

Met de thee van Blanche Dael, verse munt en citroen maken we zelf een verfrissende iced tea. Deze kunt u zelf tappen uit de Kilner weckpot!


royal-icoon-gebak


DE KLEINE LETTERS

De Royal Afternoon Tea wordt van maandag tot en met zondag om 15.00 uur in ons Bakkerscafé geserveerd (niet op het terras).
Dieetwensen zijn geen probleem. Graag wel even vermelden bij het maken van de reservering, zodat we tijdig rekening kunnen houden met uw wensen.