High Tea

Bakkerij & lunchroom Royal in Den Bosch serveert u het lekkerste uit de bakkerij tijdens onze Royal Afternoon Tea.

foto-high-tea-zoet-op-bord2
We zijn een jong bakkersbedrijf met een eigen en onderscheidende stijl. Tijdens de High Tea bent u bij ons te gast en serveren wij u volop lekkers. Deels traditioneel maar zeker met een eigen draai. Bij ons geen etagères op tafel. We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Schuif gezellig bij ons aan in een ongedwongen sfeer.

Wat mag u verwachten van ons?

Wij zoeken een goede balans tussen hartig en zoet. U start met een uitgebreide hartige ronde met luxe hapjes en ambachtelijk brood uit eigen bakkerij. U krijgt o.a. mini quiches, kipspiesjes gemarineerd in Thaise groene curry, een kleine linzensalade en nog meer. Ook ons eigen desembrood met diverse lekkere smeersels ontbreekt niet.

foto-high-tea-hartig-op-bord2

Bij het zoete gedeelte serveren we volop lekkers zoals scones met lemon curd, tartelettes en een mini Bossche bol. Uiteraard zelf gemaakt in onze bakkerij. Dagelijks kan de samenstelling iets verschillen maar we maken hier iedere dag weer een feest van.

De keuze voor de thee maakt u zelf. We serveren diverse soorten losse thee van Blanche Dael uit Maastricht. In onze optiek is dit de beste theepakkerij uit eigen land. U kunt onbeperkt proeven naar hartenlust. Liever koffie, dat is ook mogelijk en inbegrepen. Speciale koffie en andere dranken zijn niet inbegrepen maar natuurlijk wel te bestellen.

De kosten voor deze Royal Afternoon Tea bedragen € 25,00 per persoon. Reserveren kan hier.

AH Uitjes actie [ vanaf 2 personen ]

Neem deel met 2 personen en betaal voor 1 persoon!
De kosten bedragen op vertoon van uw AH Uitjes voucher dus € 25 per 2 personen. Klik op deze link om doorverwezen te worden naar de agenda met beschikbare data. Van maandag tot en met vrijdag kunt u om 15.00 bij ons deelnemen aan de High Tea Deluxe.

royal-icoon-drinken

Met de thee van Blanche Dael, verse munt en citroen maken we zelf een verfrissende iced tea. Deze kunt u zelf tappen uit de Kilner weckpot!


royal-icoon-gebak


DE KLEINE LETTERS

Dagelijks serveren wij de High Tea om 15.00 uur.
Wij serveren de High Tea uitsluitend binnen en niet op het terras.
Dieetwensen zijn geen probleem; graag wel vermelden bij het maken van de reservering.