Groepsarrangementen Bakkerij & Bakkerscafé Royal

groepen
iconen

Gevestigd in de Bossche historische binnenstad treft u ons Bakkerscafé op loopafstand van het NS-station. Wij zijn een eigenzinnig en ambachtelijk bakkersbedrijf dat brood, patisserie & chocolaterie biedt binnen een gastvrije huiskamersetting.
We dragen de naam Royal! Een kwaliteit die u van ons mag verwachten. Omdat we ons brood- en gebakassortiment zelf maken, kunnen wij goed inspelen op speciale (dieet)wensen. Wij zijn flexibel en klantgericht, aarzel dus niet om bij vragen contact op te nemen. Onderstaande arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen.

 

Waarop mogen wij u trakteren?

royal-icoon-koffie


KOFFIE MET GEBAK

• Koffie of thee met Bossche Bol € 5,- p.p.
• 2e kop koffie of thee € 1,50

Geniet in ons Bakkerscafé van de echte huisgemaakte sjeklade bollen. Geserveerd met de heerlijkste koffie en thee van Blanche Dael. De Bossche bollen kunnen worden voorzien van een eigen (bedrijfs)logo. De eenmalige kosten bedragen € 7,50 per logo en daarnaast € 0,25 per bol.


LUNCHMOGELIJKHEDEN

• 12 uurtje € 8,50 p.p.

Per persoon serveren wij o.a. een kopje soep, een ambachtelijke Brabants worstenboodje, boterhammen uit eigen bakkerij, luxe ham en jong belegen kaas vergezeld van een kleine salade.
• Lunch op tafel € 14,- p.p.
Per tafel serveren we diverse broodjes en lekkere boterhammen uit eigen bakkerij. Tevens 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, huisgemaakte eier- en tonijnsalade en diverse soorten zoet beleg. In kannen serveren we jus d’orange, melk, koffie en thee bij de lunch. Gedurende 1 uur wordt alles continu naar behoefte aangevuld. Uw gezelschap wordt goed in de watten gelegd!
o Supplement: Dranken € 4,50
In kannen serveren we jus d’orange, melk, koffie en thee bij de lunch.
o Supplement: Soep van het huis € 2,-
o Supplement: Warm Brabants Worstenbroodje € 2,25

Overige arrangementen

royal-icoon-gebak


Workshop Bossche bollen maken

vanaf 10 pers vanaf € 22.50 p.p.

Hoe maak je nu een echte sjeklade Bol? Samen met uw gezelschap creëren we in circa 1,5 uur heerlijke Bossche bollen. U gaat zelf aan de slag met de chocolade en slagroom – snoepen tussendoor mag – om na afloop eigengemaakte bollen mee te nemen. U krijgt er twee mee naar huis. U werkt in tweetallen, gezien de tijdsduur hebben we de soezen al gemaakt. Tussendoor drinken we samen koffie en thee en leert u naast de techniek ook meer over de historie van deze Bossche lekkernij.

Bij meer dan 15 personen bieden wij aantrekkelijke groepskortingen.

Onderstaand een overzicht van de tarieven;

25 personen of meer € 15,00 p.p.
20 personen of meer € 17,50 p.p.
15 personen of meer € 20,00 p.p.
10 personen of meer € 22,50 p.p.
6 personen of meer € 25,00 p.p.


Workshop worstenbroodjes maken

vanaf 10 pers vanaf € 22,50 p.p.

Onze bakkers leren u graag het geheim van een Brabants worstenbroodje kennen. In circa 1,5 uur leren wij u deze heerlijke worstenbroodje maken. We zetten groepsgewijs een deeg als voorbeeld. Daarna gaat u zelf aan de slag met deegbolletjes, die we al voor u hebben gemaakt. U stelt de vulling samen en werkt het worstenbroodje zelf af. U werkt in tweetallen en maakt per persoon 2 worstenbroodjes. Tussendoor drinken we samen koffie en thee en leert u naast de techniek ook meer over de historie van deze Brabantse lekkernij.

Bij meer dan 15 personen bieden wij aantrekkelijke groepskortingen.

Onderstaand een overzicht van de tarieven;

25 personen of meer € 15,00 p.p.
20 personen of meer € 17,50 p.p.
15 personen of meer € 20,00 p.p.
10 personen of meer € 22,50 p.p.


royal-icoon-boterham


Ontbijt- of lunchpakket

€ 7,50 p.p.

afbeelding picknick voeten

Wilt u ontbijten of lunchen op een van de talrijke mooie (buiten)plekjes die onze stad rijk is? Wij bieden de mogelijkheid royaal belegde boterhammen voor u te verzorgen. En vraag ons gerust om tips waar u deze het beste op kunt smullen!

Onze ontbijt- of lunchpakketjes worden individueel verpakt en bestaat uit 2 sandwiches van dikke boterhammen, welke vers belegd zijn met ambachtelijke beenham en kaas. Hierbij krijgt u een flesje verse jus voor de nodige vitamine C.

Andere samenstellingen zijn op aanvraag mogelijk.

Royal Afternoon Tea

€ 25,00 p.p.

foto-page-highTea2-new

Wilt u genieten van de heerlijkste thee, patisserie en hartige hapjes? Gedurende 2 uur verwennen wij u met 3 gangen hartige en zoete lekkernijen. Dagelijks organiseren we deze Afternoon Tea van 15.00 tot 17.00. We starten met verse sandwiches van eigen gebakken brood. Daarna gaan we verder met taartjes, gebak en huisgemaakte iced tea. Als laatste ronde serveren we luxe bonbons, koekjes, chocolade petit fours en zoetigheden. Gedurende de Afternoon Tea serveren we onbeperkt koffie en thee van Blanche Dael. Het aantal personen per gezelschap is gemaximaliseerd op 20 personen. Op aanvraag kunnen meer personen op andere tijdstippen terecht.

Het is mogelijk om tegen meerprijs prosecco, wijn, bier, cappuccino, etc, te bestellen.


Kom proeven!royal-icoon-bestek


Belangrijk: Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn van kracht tot en met 31 december 2017. Prijzen zijn voor groepen vanaf 10 personen of anders indien bij het arrangement vermeld, kleinere aantallen in overleg. Wijzigingen van samenstelling en prijs voorbehouden. Reserveringen zijn pas definitief na schriftelijke bevestiging per email vanuit Bakkerij & Bakkerscafé Royal. Het definitief aantal deelnemers kan uiterlijk 1 week voorafgaand aan de boeking gewijzigd worden, evenals het doorgeven van eventuele speciale wensen zoals m.b.t. dieetwensen.