Groepsarrangementen Bakkerij & Bakkerscafé Royal

groepen
iconen

Gevestigd in het centrum van Den Bosch treft u ons op loopafstand van het NS station. Voor tal van activiteiten kunt u bij ons terecht. Wij zijn een uniek bedrijf met veel mogelijkheden waar we ambachtelijk brood, patisserie & chocolaterie in onze winkel combineren met gastvrijheid in ons bakkerscafé.
We dragen de naam Royal! Deze kwaliteit mag u dus ook van ons verwachten. Door ons eigen uitgebreide brood- en gebakassortiment kunnen wij goed inspelen op speciale (dieet)wensen. Wij zijn flexibel dus aarzel niet om bij vragen contact op te nemen.
Onderstaande arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen.

 

Waar mogen wij u op trakteren?

royal-icoon-koffie


KOFFIE MET GEBAK

• Koffie of thee met Bossche Bol € 5,- p.p.
• 2e kop koffie of thee € 1,50

Geniet in onze lunchroom van de echte Bossche bollen welke we zelf in het zicht maken met de heerlijkste koffie en thee van Blanche Dael.

Laat uw Bossche bol voorzien van een logo van bijvoorbeeld uw bedrijf; eenmalige kosten bedragen € 7,50 per logo met daarnaast € 0,25 per bol.


LUNCH MOGELIJKHEDEN

• 12 uurtje € 8,50 p.p.

Per persoon serveren wij o.a. een kopje soep, een ambachtelijke Brabants worstenboodje, boterhammen uit eigen bakkerij, luxe ham en jong belegen kaas vergezelt met een kleine salade.
• Lunch op tafel € 14,- p.p.
Waar eet u brood? Bij de bakker natuurlijk. Per tafel serveren we diverse broodjes en lekkere boterhammen uit eigen bakkerij. Tevens 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, huisgemaakte eiersalade en tonijnsalade en diverse soorten zoet beleg. In kannen serveren we jus d’orange, melk, koffie en thee bij de lunch. Gedurende 1 uur wordt alles continue aangevuld naar behoefte. Wij maken een feest van deze lunch.
o Supplement: Dranken € 4,50
In kannen serveren we jus d’orange, melk, koffie en thee bij de lunch.
o Supplement: Soep van het huis € 2,-
o Supplement: Warm Brabants Worstenbroodje € 2,25

Overige arrangementen

royal-icoon-gebak


Workshop Bossche bollen maken

vanaf 10 pers vanaf € 25 p.p.

Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen met u maken we in circa 1.5 uur de echte Bossche bollen. U gaat zelf aan de slag met de chocolade en slagroom om na afloop eigengemaakte bollen mee te nemen. U krijgt er 2 mee naar huis. U werkt in 2-tallen, gezien de tijdsduur hebben we de soezen al gemaakt. Tussendoor drinken we samen koffie en thee en leert u naast de techniek ook meer over de historie van deze Bossche lekkernij.

Bij meer dan 15 personen bieden wij aantrekkelijke groepskortingen.

Onderstaand een overzicht van de tarieven;

25 personen of meer € 15,00 p.p.
20 personen of meer € 17,50 p.p.
15 personen of meer € 20,00 p.p.
10 personen of meer € 25,00 p.p.


Workshop worstenbrood

vanaf 10 pers vanaf € 25,00 p.p.

Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen met u maken we in circa 1.5 uur de Brabantse worstenbroodjes. We zetten groepsgewijs een deeg als voorbeeld. Daarna gaat u zelf aan de slag met deegbolletjes die we al gemaakt hebben. U stelt zelf de vulling samen en werkt de worstenbrood zelf af. U werkt in tweetallen en maakt per persoon 2 worstenbroodjes.
Tussendoor drinken we samen koffie en thee en leert u naast de techniek ook meer over de historie van deze Brabantse lekkernij.

Bij meer dan 15 personen bieden wij aantrekkelijke groepskortingen.

Onderstaand een overzicht van de tarieven;

25 personen of meer € 15,00 p.p.
20 personen of meer € 17,50 p.p.
15 personen of meer € 20,00 p.p.
10 personen of meer € 25,00 p.p.


royal-icoon-boterham


Ontbijtpakket of lunchpakket

€ 7,50 p.p.

afbeelding picknick voeten

Wandelt u lekker door de stad en wilt u ontbijten of lunchen in de mooie stadstuinen van Den Bosch? Wij bieden de mogelijkheid de boterhammen voor u te verzorgen.

Ons pakket wordt individueel verpakt en bestaat uit 2 sandwiches van dikke boterhammen welke royaal belegd zijn met ambachtelijke beenham en kaas. Hierbij krijgt u een flesje verse jus voor de broodnodige vitamine C.

Andere samenstellingen zijn op aanvraag mogelijk.

Royal Afternoon Tea

€ 25,00 p.p.

foto-page-highTea2-new

Wilt u onbeperkt genieten van de heerlijkste thee, patisserie en hartige hapjes? Gedurende 2 uur verwennen wij u met 3 gangen hartige en zoete hapjes. Dagelijks organiseren we deze Afternoon Tea van 15.00 tot 17.00. We starten met verse sandwiches van eigen brood. Daarna gaan we verder met taartjes, gebak en huisgemaakte iced tea.
Als laatste ronde serveren we diverse bonbons, luxe koekjes, chocolade petit fours en zoetigheden. Gedurende de Afternoon Tea serveren we onbeperkt koffie en thee van Blanche Dael.
Het aantal personen per gezelschap is gemaximaliseerd op 20 personen.Meer personen kunnen op aanvraag op andere tijdstippen terecht.

Het is mogelijk om tegen meerprijs prosecco, wijn, bier, cappuccino, etc, te bestellen.


Wees welkom!

royal-icoon-bestek


Belangrijk: Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn van kracht tot en met 31 december 2017. Prijzen zijn voor groepen vanaf 10 personen of anders indien bij het arrangement vermeld, kleinere aantallen in overleg. Wijzigingen van samenstelling en prijs voorbehouden. Reserveringen zijn pas definitief na schriftelijke bevestiging per email vanuit Bakkerij & Bakkerscafé Royal. Het definitief aantal deelnemers kan uiterlijk 1 week voorafgaand aan de boeking gewijzigd worden evenals het doorgeven van eventuele speciale wensen zoals m.b.t dieetwensen.