Blanche Dael

Blanche Dael

U mag van ons de hoogste kwaliteit verwachten als gast. Wij hebben ervoor gekozen om u de producten van Blanche Dael uit Maastricht voor te zetten. Met een rijke historie als theepakkerij en koffiebranderij leveren zij ons de lekkerste koffie, wekelijks vers voor u gebrand en samengesteld.

Blanche Dael kenmerkt zich door haar ambacht en nostalgische karakter. Vanuit de winkel in Maastricht kunnen particulieren koffie voelen, ruiken en proeven, maar ook schenken de betere horecazaken van Zuid-Nederland een heerlijk vertrouwde kop koffie of thee.

Koffie is een culinair product

‘De subtiele smaak van het beste’. Zo omschrijven wij onze koffie graag. Koffie drinken is vaak een onbewust moment van genieten. Genieten van fijne koffiearoma’s en subtiele smaken, maar ook van de heerlijke nasmaak die je proeft als je kopje koffie al láng op is.

KRAAKVERS GENIETEN – Dit genieten van je kopje koffie zit hem in details die je leert ontdekken en waarderen als je besluit om koffie als een culinair product te beschouwen. Koffie is uniek! Het is een product dat niet overal beschikbaar is, waarvan slechts weinig geproduceerd wordt en slechts weinig ‘kraakvers’ wordt verkocht. Bij Blanche Dael besteden we wekelijks veel tijd aan het proeven van onze bestaande en nieuwe koffiesoorten. Zo zorgen wij ervoor dat u dagelijks kunt genieten van dit culinaire product.

Net als onze koffie betrekken wij onze thee van Blanche Dael uit Maastricht. De lekkerste thee die er in Nederland te vinden is naar onze mening. Blanche Dael is sinds 1878 gevestigd als winkel in koloniale waren in Maastricht.