Bakkerscafé


Welkom bij Bakkerij Royal

In onze Bakkerij & Bakkerscafé verwennen we u graag. Met bijvoorbeeld een royaal belegde boterham, ambachtelijk Brabant worstenbroodje of een kop verse soep. Proef de liefde & passie, die wij aan al onze huisbereide producten toevoegen. En uiteraard serveren we alles met een glimlach. Dan smaken onze lekkernijen nóg net iets beter.

Als echte Bossche stadsbakker hebben wij uiteraard ook de befaamde sjeklade bollen in de vitrine staan. Maar onze eigenzinnige bakkers hebben ook een aantal nieuwe smaakvarianten ontwikkeld. Zet bijvoorbeeld je tanden eens in een bol met karamel/zeezout, extra dark (80% cacao) of witte chocolade met framboos. Om je vingers bij af te likken; knoeien is geoorloofd!

Neem plaats in onze royale huiskamer, waar je in alle rust en ruimte kunt genieten van een kop Blanche Daelse koffie of thee met wat lekkers, lunch of high tea. Klets gezellig samen bij, pak een shoppingbreak of klap je laptop open om te werken in een fijne ambiance. Heeft u haast? Geen probleem, dan pakken we het voor u in.

Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? U kunt gerust een kijkje in de keuken nemen. Onze bakkers vertellen met graag en met passie over hun vak. Wilt u zelf aan de slag en de fijne kneepjes leren? Dat kan! Samen met vrienden, familie of collega’s kunt u een smakelijke workshop bij ons volgen. Ontrafel het geheim van een sjeklade bol of leer hoe je een Brabants worstenbroodje draait.